PÅSKÖN

Station Linné 2024

BoendeCampingStällplats Familj Guidade turer Mat & Dryck Shopping Upplevelse/Underhållning

Välkommen till oss i påsk!

Visst har vi en härlig tid att se fram emot! Våren kommer sakta smygande och det börjar kännas lockande att komma ut i naturen. Så varför inte komma till oss? Ta en promenad längs våra vandringsleder genom vårblommande Mittlandsskog och över Alvaret.

God fika finns i vårt café och butiken hittar du fina Ölandsprodukter, naturlitteratur, roliga böcker för barnen och mycket mer.

Vi håller öppet hela påskveckan, måndag 25/3 till måndag ¼ , 10-15.
Vårt boende är öppet året runt och du bokar enkelt övernattning på vår hemsida.

Missa inte! Guidning till Ölands äldsta järnåldersby. Vi är glada att kunna erbjuda två guidade turer under påsken. Söndag 31/3 & måndag 1/4 11-13. Följ med arkeologen och utgrävningsledaren Dr Ludvig Papmehl-Dufay till de fantasieggande resterna av stormannagården i Gamla Skogsby. Se de urgamla spåren i landskapet och hör honom berätta om vad den här järnåldersbyn och den berömda Sandby Borg kan ha haft gemensamt. Du får också höra om de senaste resultaten från Linnéuniversitetets utgrävningar på platsen.

Vill du läsa mer om oss och vår verksamhet eller boka rum så gör du det på vår hemsida länk finns till höger i informationsfältet.

Bokning av guidningar görs till: info@stationlinne.se

Det går också bra att ringa: 0485-385 84